Elbilsladdning för företag

Är ditt företag intresserade av att kunna erbjuda elbilsladdning? Vi kan hjälpa till med hela kedjan från planering till utförande.

Elbilar – Ett hållbart val

Kollar du ut på din företagsparkering idag ser du säkert ett par laddbara bilar som kan ta sig till jobbet, utföra arbetsresor och ta sig hem igen på el. Att köra elbil i tjänst, till kunder och till och från jobbet kommer att stärka ert varumärke på många sätt. Ni som företag blickar framåt, vill bidra till en bättre planet och har hållbarhet som en kärnvärdering. 

Det kommer att bli fler och fler elbilar på er företagsparkering som behöver laddas i framtiden, och vi kommer hjälpa er längs hela vägen.

Enkel och skalbar elbilsladdning

När vi hjälper dig med elbilsladdning vid din företagsparkering kommer vi att se till så att installationen är enkel, säker och skalbar. På så vis får du en framtidssäker lösning där kan du lägga till fler laddboxar i takt med att behovet ökar, utan att säkringarna går. 

Vi bistår med allt från platsbesök, konsultation och offert till administration av bidragsansökan, installation samt betalningslösningar. Enkelt och heltäckande, som det skall vara.

Bidrag för installation av laddboxar

När vi installerar laddboxar vid ditt företag finns det ett bidrag att söka. Med hjälp av det statliga bidraget återbetalas upp till 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna. Maximalt kommer 15 000 kronor per laddningspunkt delas ut. Denna bidragsprocess hjälper vi på Laddboxbolaget till med. Heltäckande som sagt ⚡

Vi hjälper er att komma igång!

Slå oss en signal på 073 995 31 95 eller fyll i dina uppgifter så får du höra mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag!


    kundsupport person

    Varukorg